SEO Ordbog 2024

Hvad er Ankertekst? Hvad betyder Canonical? Hvordan smager Linkjuice? Få smag for SERP og andre nørdede SEO ord. Find forklaringerne her

Algoritme

En matematisk formel, der bruges af søgemaskiner til at rangere websteder. En algoritme er som en opskrift, der bestemmer, hvordan en søgemaskine rangerer websites.

Ankertekst

Hvad er Ankertekst? Tænk på ankerteksten som dit websites håndtryk; det er de ord, du klikker på, der fører dig fra A til B på internettet.

Black Hat SEO

Black Hat SEO: Det er den ‘skumle fyr’ i SEO-verdenen. Tricks og snedige metoder for at snyde sig til toppen i søgemaskinerne, men pas på – det kan slå tilbage. “5 Skumle Black Hat SEO Tricks – Hvorfor Du Skal Undgå Dem” – er et godt eksempel på en effektiv men ilde-set strategi. Brugen af …

Black Hat SEO Læs mere »

Cloaking

Cloaking: Dette er, når dit website spiller skjul og viser forskelligt indhold til Google og dine besøgende. Det er lidt som en digital forklædning, men Google er ikke fan af maskerader.

CMS – Content Management System

Din digitale værktøjskasse, hvor du bygger og vedligeholder din websides indhold. Det er som at have et magisk skab, der holder alt i orden.De fleste vælger WordPress, Umbraco, Shopify, Magento eller noget helt femte! Hvilket CMS system er det rette for dig? Som med alt SEO er svaret: It depends… Det afhænger nemlig af en …

CMS – Content Management System Læs mere »

Crawling

Crawling: Googles digitale robotter, kendt som crawlers, udforsker hver side af dit website. De gennemgår dit indhold og følger links, nærmest som opdagelsesrejsende i den digitale verden, ivrige efter at kortlægge hvert aspekt af dit online territorium.

Domain Rank

Tænk på det som din websites popularitetsscore – jo højere score, jo mere indflydelsesrig er din side.

Google Panda

Google Panda: En Google-algoritme, der holder øje med kvaliteten af dit indhold. Tænk på det som en kvalitetskontrolchef, der sikrer, at alt er tip-top.

Google Penguin

Google Penguin: Googles politibetjent, der patruljerer for at fange de, der snyder i link-spillet.

Googlebot

Googlebot: Googles lille hjælperobot, der kravler rundt på internettet og indekserer websider. Forestil dig en ivrig lille bibliotekar, der konstant opdaterer Google’s gigantiske database. Vidste du at det faktisk kun er en brøkdel af alt indhold på internettet, der er indekseret?

Scroll to Top